menu kaart

Voorgerechten

Brood-pesto- aioli

Carpaccio- rucola- Parmezaan- truffelmayonaise 

Schotse zalm- toast- ui- citroen 

Scampi-lookboter (6st) 

Kalfszwezerik-portsaus-champignons  

Garnaalkroketjes- cocktailsaus 

 

Oesters

Half dozijn oesters op ijs

Creuses

Gillardeau 

Combinatie Gillardeau & Creuse 

 

Soepen

Bisque van schaaldieren- room- garnalen 

Geroosterde paprikasoep 

 

Visgerechten

Gebakken paling-champignons-remoulade 

Paling- groene kruidensaus 

Zeetong '' Meunière''- 350 gram- remoulade 

Griet- witte wijnsaus- grijze garnalen 

Gegratineerd vispannetje

 

Crispy salad 

Geserveerd met brood van bakkerij Goossen

Tataki van zalm- scampi

Warme geitenkaas- honing- appeltjes 

Carpaccio- truffelmayonaise- Parmezaanse kaas

Surf & turf- Pata Negra- scampi

Serrano- meloen

gerookte zalm- grijze garnalen & scampi

 

Suggesties

voor bij de borrel of als voorgerecht

Plankje Pata Negra- salsa- brood

 

Als voor- of hoofdgerecht

Pata Negra- Coquille- balsamico

 

Vleesgerechten

Tournedos béarnaise- champignon- of pepersaus

lamskroon- lamsjus

Kalfszwezerik, portsaus, champignons 

Hertenbiefstuk- veenbessensaus

Varkenswangetjes

 

TO SHARE 25,-/ 2 pers.

Visplankje- tapasplank & luxe tapasplankjes

 

FRUIT DE MER 69,-/ pers.

enkel op reservering- 2 dagen vooraf doorgeven

krabbenpoten- garnalen- kreukels- mosselen- kokkels- 4 oesters- scheermesjes- kreeft-

langoustines- gamba's- amandes- cocktailsaus- verse mayonaise & brood

 

PEUZELBORDJE 30,-/ 2 pers.

enkel op reservering- 2 dagen vooraf doorgeven

kreukels- garnalen- 2 oesters- langoustines 

 

PLANKJE PATA NEGRA- SALSA- BROOD 19,-  voor bij de borrel of als voorgerecht

PATA NEGRA- BALSAMICO- COCQUILLE 17.50,- / VG    25.50,-/ HG

 

OESTERS & CHAMPAGNE

6 combi oesters- Blanc de Blanc Hostomme 27,-

12 combi oesters- 1/2 flesje Blanc de Blanc Hostomme 64,-

 

 

DIVERSE HAMBURGERS & FRITES MET TOPPING