menu kaart

Voorgerechten

Brood-pesto- aioli

Carpaccio- rucola- Parmezaan- truffelmayonaise 

Schotse zalm- toast- ui- citroen 

Scampi-lookboter (6st) 

Kalfszwezerik-portsaus-champignons  

Garnaalkroketjes- cocktailsaus 

Pata Negra- coquille- balsamico

 

Oesters

Half dozijn oesters op ijs

Creuses

Gillardeau 

Combinatie Gillardeau & Creuse 

 

Soepen

Bisque van schaaldieren- room- garnalen 

Geroosterde paprikasoep 

 

Visgerechten

Gebakken paling-champignons-remoulade 

Paling- groene kruidensaus 

Zeetong '' Meunière''- 350 gram- remoulade 

Griet- witte wijnsaus- grijze garnalen 

Gegratineerd vispannetje

 

Crispy salad 

Geserveerd met brood van bakkerij Goossen

Tataki van zalm- scampi

Warme geitenkaas- honing- appeltjes 

Carpaccio- truffelmayonaise- Parmezaanse kaas

 

Wildsuggesties

verkrijgbaar vanaf 15/10

Pompoensoep

Hazenrug- hazenjus- pure chocolade

Reefilet- kaneelsaus- beukenzwam

Wildragout

Wildplankje to share

terrine van wild- diverse wildhammetjes- mini potje wildragout- uiencompote- brood

Kaas- en port proeverij

3 soorten Calem port- 3 bijhorende kazwn 'Erik Murre'

 

Vleesgerechten

Tournedos béarnaise- champignon- of pepersaus

lamskroon- lamsjus

Kalfszwezerik, portsaus, champignons 

Hertenbiefstuk- veenbessensaus

Varkenswangetjes

 

TO SHARE 

Visplankje- tapasplank & luxe tapasplankjes

 

DIVERSE HAMBURGERS