menu kaart
Voorgerechten
Brood-pesto- aioli
Carpaccio- rucola- Parmezaan- truffelmayonaise
Schotse zalm- toast- ui- citroen
Scampi-lookboter (6st)
Kalfszwezerik-portsaus-champignons
Garnaalkroketjes- cocktailsaus
Pata Negra- coquille- balsamico
Oesters
Half dozijn oesters op ijs
Creuses
Irish oysters
Combinatie oesters
Soepen
Bisque van schaaldieren- room- garnalen
Geroosterde paprikasoep
Visgerechten
Gebakken paling-champignons-remoulade
Paling- groene kruidensaus
Zeetong '' Meunière''- 350 gram- remoulade
Griet- witte wijnsaus- grijze garnalen
Gegratineerd vispannetje
Scampi- lookboter ( 12st )
Crispy salad
Geserveerd met brood van bakkerij Goossen
Tataki van zalm- scampi
Warme geitenkaas- honing- appeltjes
Carpaccio- truffelmayonaise- Parmezaanse kaas
Vegetarische pasta
Fettucini- champignons- truffelolie- parmezaan- rucola
Ravioli quattro formaggi- mozzarella- basilicum
Wildsuggesties
Wildplankje to share
mini stoofpotje van wild- terrine van fazant- compote- vijgen- mini bospaddenstoelen bouillon- brood
Pompoensoep- broodcroutons- gruyere
Bouillon van bospaddenstoel
Ree- Grand Veneur saus
Hazenrug- cognacsaus
Stoofpotje van wild
Vega
Camembert uit de oven- salade -brood
Vleesgerechten
Tournedos béarnaise- champignon- of pepersaus
lamskroon- lamsjus
Kalfszwezerik, portsaus, champignons
Hertenbiefstuk- portsaus
Varkenswangetjes
TO SHARE
Visplankje- tapasplank & luxe tapasplankjes
DIVERSE HAMBURGERS