menu kaart

Voorgerechten

Brood-pesto- aioli

Carpaccio- rucola- Parmezaan- truffelmayonaise 

Schotse zalm- toast- ui- citroen 

Scampi-lookboter (6st) 

Kalfszwezerik-portsaus-champignons  

Garnaalkroketjes- cocktailsaus 

Pata Negra- coquille- balsamico

 

Oesters

Half dozijn oesters op ijs

Creuses

Irish oysters

Combinatie oesters

 

Soepen

Bisque van schaaldieren- room- garnalen 

Geroosterde paprikasoep 

 

Visgerechten

Gebakken paling-champignons-remoulade 

Paling- groene kruidensaus 

Zeetong '' Meunière''- 350 gram- remoulade 

Griet- witte wijnsaus- grijze garnalen 

Gegratineerd vispannetje

Scampi- lookboter ( 12st )

 

Crispy salad 

Geserveerd met brood van bakkerij Goossen

Tataki van zalm- scampi

Warme geitenkaas- honing- appeltjes 

Carpaccio- truffelmayonaise- Parmezaanse kaas

 

Vegetarische pasta

Fettucini- champignons- truffelolie- parmezaan- rucola

Ravioli quattro formaggi- mozzarella- basilicum

 

Wildsuggesties

Wildplankje to share

mini stoofpotje van wild- terrine van fazant- compote- vijgen- mini bospaddenstoelen bouillon- brood

Pompoensoep- broodcroutons- gruyere 

Bouillon van bospaddenstoel

Ree- Grand Veneur saus

Hazenrug- cognacsaus

Stoofpotje van wild

 

Vega

Camembert uit de oven- salade -brood

 

Vleesgerechten

Tournedos béarnaise- champignon- of pepersaus

lamskroon- lamsjus

Kalfszwezerik, portsaus, champignons 

Hertenbiefstuk- portsaus

Varkenswangetjes

 

TO SHARE 

Visplankje- tapasplank & luxe tapasplankjes

 

DIVERSE HAMBURGERS