menu kaart

Voorgerechten

Brood-pesto- aioli

Carpaccio- rucola- Parmezaan- truffelmaonaise 

Schotse zalm- toast- ui- citroen 

Scampi-lookboter (6st) 

Kalfszwezerik-portsaus-champignons  

Garnaalkroketjes- cocktailsaus 

 

Oesters

Half dozijn oesters op ijs

 

Creuses

Gillardeau 

Platte oesters

Combinatie Gillardeau & Creuse 

 

Soepen

Bisque van schaaldieren- room- garnalen 

Geroosterde paprikasoep 

 

Visgerechten

Gebakken paling-champignons-remoulade 

Paling- groene kruidensaus 

Zeetong '' Meunière''- 350 gram- remoulade 

Griet- beukenzwam- schuimige schaaldiernjus-kroepoek  

Gegratineerd vispannetje

 

 

Crispy salad & pasta

Geserveerd met brood van bakkerij Goossen

 

Schotse zalm- scampi's- gerookte forel-Tzatziki 

Kip- ansjovis- dille- croutons- parmezaan 

Warme geitenkaas- honing- appeltjes 

Canneloni van ricotta & carne

Ravioli van pompoen & walnoten

 

Vleesgerechten

Tournedos béarnaise- pepersaus of gebakken Champignons 

Stoofpotje van lamsvlees

Kalfszwezerik, portsaus, champignons 

Hertenbiefstuk- veenbessensaus

 

Wildsuggesties 

vanaf 15 oktober

Pompoensoep

Hazenrug- hazenjus- pure chocolade

Reeffilet- kaneelsaus- beukenzwam

Wildragout

 

WILDPLANKJE TO SCHARE

Terrine van wild- diverse wildhammetjes- mini potje wildragout-

appeltjesbrood & uiencompote