menu kaart

Menu van de chef

Glas champagne Blanc de Blancs Hostomme

***

Vitello Tonnato classic

***

Tournedos- béarnaise- gemengde salade- frietjes

***

Creme brulée

 

Wijntip: Falanghina Molise

59.50 p.p 

 

 

Voorgerechten

Brood-pesto- aioli

Carpaccio- rucola- Parmezaan- truffelmayonaise 

Schotse zalm- toast- ui- citroen 

Scampi-lookboter (6st) 

Kalfszwezerik-portsaus-champignons  

Garnaalkroketjes- cocktailsaus 

Pata Negra- coquille- balsamico

 

Oesters

Half dozijn oesters op ijs

Creuses

Gillardeau 

Combinatie Gillardeau & Creuse 

 

Soepen

Bisque van schaaldieren- room- garnalen 

Geroosterde paprikasoep 

 

Visgerechten

Gebakken paling-champignons-remoulade 

Paling- groene kruidensaus 

Zeetong '' Meunière''- 350 gram- remoulade 

Griet- witte wijnsaus- grijze garnalen 

Gegratineerd vispannetje

Scampi- lookboter ( 12st )

 

Crispy salad 

Geserveerd met brood van bakkerij Goossen

Tataki van zalm- scampi

Warme geitenkaas- honing- appeltjes 

Carpaccio- truffelmayonaise- Parmezaanse kaas

 

Vegetarische pasta

Fettucini- champignons- truffelolie- parmezaan- rucola

Ravioli quattro formaggi- mozzarella- basilicum

 

Suggesties

verkrijgbaar vanaf 8 juni

Asperge- gandaham balletjes- van de Ambachterie

Vitello Tonnato- Classic

Krabbenbisque- kreeftenkroket- van de Ambachterie- cocktailsaus

Frisse salade- Zeeuws spek kroketjes- van de Ambachterie- balsamico

Zeeuws mosselplankje

mini potje mosselen- mosselsaus- mosselsoepje - mosselkroketje- van de Ambachterie- brood

Mosselen- witte wijn/ mosselen met look- mosselsaus- friet of brood

 

Vleesgerechten

Tournedos béarnaise- champignon- of pepersaus

lamskroon- lamsjus

Kalfszwezerik, portsaus, champignons 

Hertenbiefstuk- veenbessensaus

Varkenswangetjes

 

TO SHARE 

Visplankje- tapasplank & luxe tapasplankjes

 

DIVERSE HAMBURGERS